Jomen att eeeeh.. Såå att eeeeeh......

 

Ja o Lasse sitter i soffan o kollar på Sjukhuset, det är en som föder barn. Shit jag blir helt varm i kroppen när jag ser förlossningar. Jag är så nöjd med Leons förlossning och vill lätt göra om det. Det var absolut det häftigaste jag gjort i hela mitt liv och inte alls så hemskt som jag trodde det skulle va. Så när mammorna ligger o klämmer ut sina bebisar så vet jag precis hur dom känner, ja blir typ lite stolt o tänker "det där har JAG med klarat av och gjort..". Ja vet att jag är konstig som tänker så :D haha...... 
 
Dagens mat:
Pastasås a´la Nette.. Bacon med krossade tomater, salt + peppar och 2 vitlöksklyftor. Och sen pasta till det. Supergott och enkelt. Funkar bra till Leon med bara man inte kryddar för mycket. 

Dagens att göra: Jobb ikväll så storasyrran ska va barnvakt. Sen har jag städat Leons rum med så lite nytta har jag gjort =)

\\ Jejje

Lite tankar...

Sitter i skrivande stund i soffan, Lasse halvsover bredvid och Leon sussar i sin säng på övervåningen. Det har varit fullt hus här sen igår, syrrans kids sov över här inatt. Dom är snart 5 år och 2 år så det blir lite liv. Vi kom fram till att vi INTE ska ha 3 barn iaf hahaha.. Det räcker med Leon änsålänge, så kommer det ett syskon om några år.. Så är våra planer just nu. Även fast man kan bli sugen på en till liten bebis så vet jag ju nu hur fruktansvärt fort tiden går, dom är ju inte alls sådär pyttesmå lång tid. Och jag är nog mer för lite större barn, typ som Leon är nu o äldre..

Bebisar är söta och allt sånt o Leon som va sån enkel o nöjd bebis var ju superskönt att ha. Men nästa barn kanske får kolik o aldrig sover? Vill inte åka vagn? Leon var nöjd med det mesta och sov som en stock hela nätterna, ja o älsk brukar säga hur bortskämda vi varit med honom och att med nästa barn blir det säkert helt tvärtom.... Men hur som helst så vill vi ju ha ett syskon till Leon, men inte än bara!
Det är så konstigt det där för vissa människor antar att vi VILL och SKA skaffa ett till barn, typ NU. Så kan det vara på jobbet, iaf när Leon var runt 6månader då började kunderna fråga om "äre inte dags för nästa snart då?" osv..
Men det räcker med den jag har svarade jag bara, han var ju inte direkt planerad och allt sånt. Men välkommen var han iaf =)

Nu vet ni lite vad ja funderar på om dagarna.... \\ Jejje

Lite jul från oss...

Tänkte slänga upp lite bilder o en kort text till varje, som en liten "scrapvisning" av min jul..

 Fina julenissen på julaftonsmorgon..

 Lite av det goda som måste finnas till julen.. 

 Gunghäst som Leon fick av min mamma i julklapp.

 ..före...    ..efter... 

 Piff & Puff (mina glada lillebrorsor Martin & Mattias)

 Älsk & Martin..  

 Leon med en av sina julkappar, likadan damsugare som vi har hemma.Gott Nytt år & God fortsättning önskar Vi !!