London here we come..

Nu ska vi krypa ner i sängen hemma hos svärföräldrarna i Solna. Lasses syrra Brita o hennes kille kommer redan vid 05.20 imornbitti o hämtar upp oss i taxin, shit alltså. Jag går aldrig upp så tidigt men det ska nog gå bra. Ska ju bara upp, klä på oss fixa håret lite snabbt o ge Leon välling typ. Sen är vi väl i London vid 10.30 =)
Ska vli såå javla roligt fifän, jalla. Btw fick min iPhone av svärfar idag oxå, som jag har längtat.
Hörs när jag är i sverige igen. || Jejje

29november2010

Aaaaah så skönt det var att stå i duschen en halvtimme. Vilken tur vi har som bara kan ställa oss i en varm dusch eller lägga oss i ett varmt skönt bad när som helst, nästan så man blir lite avundsjuk på sig själv haha. Jag sitter i soffan och kollar ut på den fina snön nu, alldeles vitt ute. Det är så mysigt med all snö, trots att det är skitjobbigt med barnvagn osv. Min generation är ju inte uppvuxen med såhär mycket snö, hoppas Leon kommer ha vita vintrar och mycket snö på julafton!
Älsklingen är o solar o klipper sig och Leon sover middag. Jag skulle oxå vilja göra allt det, fast det va rätt skönt i duschen med hehe.

Vi ska packa här hemma idag och städa, för på onsdag åker vi till London (1dec-4dec). Det ska bli skönt att få bo på hotel och bli lite upppassad. Mmm jag älskar hotelfrukost. Sen ska vi dricka afternoontea eller hur det nu stavas. Det är jag, Lasse & Leon sen lasses syrra + hennes kille som åker. Vi ska hälsa på deras lillaysyrra Hedvig, hon har flyttat dit ett par månader för att jobba. Det är på hennes hotel vi ska bo. Kul!

Jag längtar massor till onsdag iaf!!!  \\ Jejje

1a Advent 2010

Oj då. Jag kom på nu att jag inte har någon adventsljustake, äsch det får bli till nästa jul. Det är ju lite julpynt hemma iaf, så fick jag mera av mamma idag när vi var där o fikade. Hur mycket ska man julpynta egentligen? Jag vill ha massooooooor av julstämning hemma, jag älskar julen. Förra året låg det typ 100 paket under granen, och dom flesta till mig haha. Give me paket så att säga =) Fast jag tycker det är precis lika kul att ge bort paket ju.
Hur som helst så var det tur att jag inte tog vagnen förut utan bärselen istället med Leon. Det var ju fasen 20cm snö från ytterdörren till spårvagnshållplatsen, det hade aldrig gått med vagnen. Leon blev lite arg på snön bara men ja försökte täcka över hans lilla ansikte. Vi passade iaf på att åka hem ifrån mamma när det hade slutat snöa, men då somnade han så det hade ju inte spelat någon roll när vi åkte hehe. Nu sover han iaf för natten den lille pajasen, han hjälpte mig att damsuga förut.

Vi måste ju börja städa nu tills tisdag, då åker vi till Stockholm för att på onsdagen åka till London. Det ska bli så jäkla kul. Det är andra gången jag flyger, var typ 11 år sen sist. Så jag är lite skraj, men ja måste ju hålla mig så ja inte skrämmer upp Leon. Lasse får hålla reda på oss, han är van vid att flyga eller jaa resa överhuvudtaget.
Nu ska ja se om jag orkar fixa lite i Leons fotoalbum, passa på medans man har lite tid.

\\ Jejje (som inte sitter med en godisskål i knät..)