Äntligen....

Äntligen är det söndagkväll, imornbitti kommer Lasse hem. Det ska bli SÅÅÅ skönt, för Leon går mig på nerverna just nu. Han är enormt mammig och inget passar. Så att vara själv fre-mån är fruktansvärt intensivt och tar på mina krafter... Men helgen har haft sina positiva stunder oxå, igår var vi hos min moster hela långa dagen. Tog världens promenad till City Gross + COOP forum (ifrån Eneby, så det blev en bit att gå). Sen senare på kvällen kom Maria förbi (Leons gudmor) och delade några falskor vin med mig, det var verkligen trevligt. Och behövligt (finns det ens något sånt ord?!..hm). Vi övade på att dansa till hardstyle som ni ser på bilderna hahaha, för på lördag är det Majestiq 12 i Stadium Arena. Kommer bli grymt! Vi satt uppe till 03 inatt och hade en riktigt trevlig stund tillsammans. Leon sov hela tiden, faktiskt till halv åtta imorse så det var skönt för mig haha. Jag vaknade hur pigg som helst så jag passade på att mublera om i gästrummet/datarummet som vi har tänkt att göra flera månader nu.. Men det har aldrig blivit av, hoppas älsklingen blir glad och tycker det är fint. Jag har inte sagt något till han än om vad jag styrt med idag hehe.På tisdag fyller min lille kille 1 år och det blir fullt av släktingar o vänner hela dagen. Kul för Leon!
Nu ska jag bara lägga mig i soffan resten av kvällen o bara "va"..        \\ Jejje

...

Sitter o kollar på idol, som resten av svenska folket antar jag... Jag blev kvar hos syrran förut, så Leon o jag kom hem sent idag igen. Så är det ibland, vi har ju oftast bra rutiner så att det blir såhär nån gång kanske inte gör så mycket. Eller hur gör ni med era barn? Eller har ni tankar o funderingar till hur man borde göra o inte göra?

Snart är det väl Modern Family tror jag, då ska ja gå upp o lägga mig tills dess för jag är helt slut. Det har varit en lång dag. Imorn blir det lunch hos moster, funderar på att ta en promenad dit så man får lite frisk luft och så kanske Leon sover i vagnen då oxå. För på spårvagnen är det alltid sånt oväsen " nästa Rececentrum" osv.... Det låter ju ashögt, ja hatar att åka spårvagn med Leon, eller jaa barnvagn överhuvudtaget. Folk flyttar inte på sig el hjälper till på o av. Jag har fått panik flera gånger när vi åkt, men snart har jag mitt körkort!!!!
Men det konstiga är att när jag åker spårvagn helt själv, utan Leon. Då känner jag mig nästan naken haha.

God Natt \\ Jejje 

Friday, what to do?

Leon han sover middag, han har sovit i 2timmar så han borde vakna snart. Då ska han få lunch sen ska jag lämna han hos storasyrran medans jag själv gå på möte..................... Jag är sugen på att dela en flarre vin med någon ikväll, vem är sugen? Haha.
Nu ska jag blåsa håret , då kanske Leon vaknar..

 
"eller fördelen med att ha fått barn..."  Undra hur vädret är idag?

\\ Jejje