Kalasdags

Igår hade vi ett litet barnkalas för Leon. Det blev fika och fiskdamm :) han fick så fina och bra presenter. Det va dockvagn, låtsas-smörgåsar, Pippi-film.. Han blev mer än glad min lille herre! Tråkigt att det va några som inte kunde komma, dumma förkylningstider....

Idag fortsätter kalaset med familj o vänner.... Lasse är iväg nu o handlar lite för de goda desserterna vi gjorde igår tog slut :)

Trevlig söndag!!

Studiedag

God kväll!

Sitter i soffan och kollar på Bonde söker fru, det är faktist lite småkul. Tycker både jag och Lasse hehe...
Vi har hursomhelst haft ledigt idag från skola, dagis o jobb alla tre. Riktigt mysigt. Slappade hemma fram till kl 14, sen blev det en sväng till Rusta. Efter det tog vi med oss varm choklad och tog bilen ut till Krokek. Blev fika på en brygga där i lagom mycket blåst. Leon var mest impad över de få båtar som låg i :)

Sen åkte vi till Hageby centrum för att köpa muffinsplåt inne på Claes Ohlsson, även lite shopping inne på Cubus. Sen grejer till baket som vi ska ha i helgen till allt kalas för Leon. Mammas lilla hjärta fyller nämligen 2 år på onsdag! Känns helt sjukt vad fort tiden har gått alltså. Vi skickade ut inbjudningar till barnkalas på lördag och mer släktkalas på söndag. Blir nästan lugnast o smidigast att inte ha alla här samtidigt, fast det verkar tyvärr inte som att det blir så många som kan va med på Leons dag som vi hoppats på. Men det kommer bli kul ändå. Mest trevligt att få träffa alla liksom!!

Nu är det snart sovtime för oss här känner jag, gäääsp...
Just det, har ju glömt tell u about va ja gjorde hos frissan. Blev bara en liten klippning denna gång. Men nästa gång då jäklar ska ja bli redigt snugg i håret ;)

Good day!

New shoes

Igår tog jag o baby en "smyglunch" på stan , alltså att leon va på dagis o vi passade på att ta en trip på stan barnfria. Sånt är ok ibland, eller hur tycker ni? Jag köpte två par skor till mig och ett par till Leon på Skopunkten. Så hans blev ju gratis :) Sitter i skolan nu, längtar hem till soffan. Är svintrött..... Hej på er!