Det blev lite suddigt

Hellu!
Jag o barnen tog en kvällsfika hos grannen nu ikväll. Smilla gick hela vägen bort (läs EN radhuslänga bort. Vilket är lååångt för en ettåring som gåt ute för första gången).

Jag tyckte att de blev ett litet "moment" där så jag bad Leon agera fotograf. Vilket blev eeh något suddigt...... Men det dokumenterades åtmonstone haha.

Det blev inget mä dä

Alltså jag har god lust o byta bloggportal. Alltid är det något som strular med den. Som i måndags hade jag skrivit ett inlägg, men det gick inte o publicera. Och sen dess har appen bara snurrat, trotts att jag installerat om den. Weard.Våran jul var iaf bra. Den var lugn o harmonisk. Tomten var knasig tyckte Leon. Bara för han ville sätta sig i granen.... Hallå hur känslig får man va haha?
Idag är det vardag igen. Jag är påväg till jobbet nu.

God fortsättning!

Det blev övernattning...

Hej på er där ute i julstöket.

Jag skulle egentligen vilja skriva: gääääääääääääääääääääääääsp....zzzzzZzzzz


MEN icke. Jag o barnen packade ihop oss o tog packet hem till min mamma igår. För o ha lite fredagsmys. Leon har lite svårt o sova borta nuförtiden nämligen, så han ville att jag också skulle sova kvar. O då fick även Smillerillis hänga med.....
Himla skönt o få komma bort lite, även om vi bor i samma stad hehe.

Nog med avkopplingen o "semestern". Idag har jag o Leon hängt på stan HELA dagen o letat julklappar o finkläder. Det mesta kunde bockas av på listan, yes. Blir bara en snabbis mer på måndag innan jobbet för o inhandla det sista.


Så nu är det en trött Jejje som längtar till sängen. Leon slog just ihop i bilen påväg hem......