Babysång

Idag har jag o lillskruttan hängt på babysången. Vi är inte alls många just nu, vilket är skönt men samtidigt lite tråkigt. Så all uuu mamas out there, go to da babysång ;)
Smilla prövade att sitta i en barnstol, dock bara några minuter. Hon är ju precis 3 månader så lite för liten är hon. Men ni kan tro att hon tyckte det va spännande. Lilla hjärtat! 💗

Våra grannar hämtade Leon på dagis idag o kom in på en fika efter. Ja slängde ihop en rulltårta som blev mycket omtyckt.
Imorn får vi se vad vi hittar på, kanske åker ner mot stan en sväng. Jag har lite ärenden att uträtta egentligen.... Skulle även behöva gå tillbaka till frissan för jag är fasan inte nöjd.... Ååh.

Äntligen klippt

Så då var jag äntligen hos frissan. Har inte varit sen i.... *håll i er.... Augusti!!!!
Då förstår ni hur mitt hår, eh jag menar risbuske ser ut.

Its time for some klippning and fääääärjning veeeery much.
Så nu sitter jag här med folie i håret, barnen är hos min mamma, Lasse är hemma med magsjuka(?) så jag njuter av min EGENTID!!!!
Vi va dessutom tvugna o färga om för det blev inte bra, så att det tar lite längre tid än väntat gör mig absolut inget alls.....
Aaaaaah och så lite kaffe o en kaka. Perfect tuesday!

Öppna förskolan

Imorse efter en liten (läs stooooor) bajs incident av Smilla, ni vet hon den lille skuttan som ser så oskyldigt söt ut..?
Ja precis, HON. Så kom vi iaf tillslut iväg till öppna förskolan här i området.
Det hade ju varit trevligt att varit ute i det himmelsk fina vårvädret som tittade fram idag, men jag tror Leon var nöjd med öppna också.

Vi fick sällskap av min vän Camilla o hennes lilla Molly, som bara är 18 dagar yngre än Smilla. Vi hängde på öppna ända fram tills stängning, rätt ok ändå.
Jag har precis fått i mig lite tacos medans Leon hellre villa ha mackaroner o korv. Tok ungen hehehe.
Få se om ja kan hoppa i ett varmt skönt bad vartefter, det skulle inte sitta helt fel...