Ett kalas avklarat

Sådär. Då var barnens första kalas gjort. Min mamma, bröder o moster va här ikväll o firade för fullt. Jag bjöd på mat o tårta o bullar. Har hållt igång sen jag gick ur sängen.... pjuh.
Uppskattat blev det iaf!Nu fyller ju Leon inte förens lördag men vi jobbar då så det fick bli ett litet impulsivt kalas idag. Leon fick så fina paket, bla en polisdräkt, tågbana o lite annat smått o gott. Smilla fick en fin docksäng av min mamma. Med sängkläder som hon sytt själv. Så himla mycket roligare än köpt.

Nu har vi kvällsmys häre hemma!

T i s d a g

Hej hej.

Jag tog lite lov för Leon idag, o resten av veckan också blev det visst. Annars hinner jag inte se han så mycket om han är på dagis på dagarna o jag jobbar eftermiddagar/kvällar.

Vi pratade nyss om vi skulle baka lite bullar o ha till hans kommande födelsedag. Tänk om 4 dagar så fyller min älskade lilla pluttunge 4 år. Helt galet va fort det gått. Och så mycket större han har blivit bara sen i sommras. Bästa killen!
Ja måste nog gå o pussa lite på han nu känner jag.....


Vi kör ett litet bildrace (i helt ologisk inbördes ordning) på Leon plutten.jag blir g a l e n

gaaahajlznBkzbaibabaMnHdjbzb....

två gånger har jag nu skrivit om mitt inlägg och råkat komma emot "tillbaka"knappen på telefon så aaaaallt ja skrivit försvunnit. På min iphone så hamnade inläggen i utkast då men inte på denna skitmobil. Alla appar ääääär såååå mycket bättre i iphones än i androids uppdateringar.

Skiter i detta för ikväll nu. god natt