Skansen

Hej!

Ni som följer mig på instagram vet att vi spenderat helgen i Stockholm. Det blev en spontantripp till Skansen igår, ihop med Lasses syster+ kille o barnens kusin Stella. Det va en riktigt trevlig dag o tur med vädret hade vi också. 

Idag är det back to reallity o jobbet kallar ikväll.   
Här kommer ett bildrace ifrån helgens små äventyr...

Lördag

Godermurgen!

Igår hade jag ingen tid till bloggen,hann inte ens läsa några av mina favvisar. Jag jobbade 8-18 o efter det mötte jag Michan så hade vi mys hos mig hela kvällen... Tills jag somnade ifrån både henne o Lasse i soffan haha. Jag & Maria redo för lite ögongodis, Joel Kinnaman mmmmm.    

Jag har ju glömt säga hur bion var, vi såg Snabba Cash o av mig får den nästintill högsta betyg. Och innan bion var jag o Lasse på Highlender o tog några öl o cider. 
Två bra kvällar har jag haft med andra ord. Innan bio bokade jag ett frissanbesök och eeeeh det blev något nytt kanja säga... Har inte riktigt vant mig än.

Snart ska vi äta frukost o sen bär det av till Stockholm. Vi har inte hälsat på där uppe sen innan sommaren....


Torsdag o babysång

Morsning! 

Om nån timme ska jag o Smilla ge oss iväg till babysången. Det är rätt så lite bebisar där nu, hoho vart håller ni hus? Kom dit vettja. 

I eftermiddag har jag o darling något kul att se fram emot, först ska vi bjuda ut min mamma o lillebror på käk. Och ikväll blir det bio med Maria & hennes kille. Mycket trevligt på G som ni ser! 
En fullspäckad torsdag av roliga saker med andra ord.