Det blev inget utav de jag ville

Blä vilken kväll. Det kan verkligen vända på en femöring här hemma nu. Har haft en rätt bra dag på jobbet, varit på bra humör. Och sett fram emot att hämta kidsen på dagis o ha lite fredagsmys på kvällen. Men de vände.

En enda person kan dra ner humöret - hur sjukt är inte det?! (och den här gången är inte Smilla den skyldige haha)

Hursomhelst. Jag har gjort middag o popcornen är poppade.... Smilla åkte i säng efter för en stund sen. Hade massa roliga planer i helgen bla gokart, kräftskiva och stå på loppis. Men eftersom jag inte har någon barnvakt fick jag ställa in alltihop. Det suger att va ensamstående!!!!!! gaaaaaah. Nu ska ja fortsätta kvällen med pocorn o choklad.. God natt helt enkelt!Det blev en shoppingtur

Gokväll!Kom hem från jobbet för en stund sen o sitter nu i soffan. Äntligen kan ja säga.Idag har jag fart runt hela dan.... Hann med en tur på Maxi i fm med Maria. Där blev det lite expressshopping i några butiker o sedan en brunch på Espressohouse. Så gott, blev en laxbagel o vaniljlatte för mig. Mums fillibabba.
Blev en liten såkallad hissselfie haha.. vi blir som 14 på nytt varje gång vi umgås <3
 
 Min kollega fick ta en snabb bild, mest för o visa min nya jacka jag hitta på Vero Moda idag. Att de va 20% på hela köpet gjorde ju köpet självklart. 
Och jag har även tvättat bilen o fikat med mamma. En klart bra dag! Nu blire lite häng i soffan innan jag förflyttar mig till sängen. Jobb imorn igen o sen en ledig helg att se fram emot. Hej på er

Det blev The Brand

Tips tips!!

Klickade hem en parkas till Leon häromdan ifrån Babyshop. Och kunde inte låta bli o ta med ett par kängor... Likadana som förra året men jag var så himla nöjd med dom. Så körde på ett säkert kort i år. Lutar åt ett par liknande fast i goretex o mer en vinterkänga också. Den här är med en snyggare höstkänga enligt mig.
Jacka - The Brand
Skor - Timberland