Det blev sista dagen

Gääääsp. 

Gu så skönt o få ligga kvar i sängen, i lugn o ro. Är rätt trött idag, jobbade ju till kl 22:15 igår. Första dagen sen jag smällde med bilen, varit sjukskriven i nästan 3 månader..... Så ni kan ju gissa om jag såg fram emot o få gå o träffa lite folk. Det gick iaf jättebra o jobba, lite ont fick jag pga överansträngning men det får gå helt enkelt!

Det bästa var att få träffa min underbara kollega igen. Vi är ett perfekt team trotts ca 30 års åldersskillnad hehe. 

Efter jobbet mötte jag upp en kompis, så var vi ute o gled lite. Åkte över till Linköping bla för att äta. Men allt var stängt. Så typiskt. Slutade med en kaffe o korv på en mack i stan haha.... 

Se om jag får till ett inlägg till kvällen ang mina nyårsplaner. If not så ses vi nästa år (älskar att säga den meningen. 80% av kunderna fick höra den igår hehehhehe)

Det blev en o annan tår

 
God förmiddag! 
 
Jag droppade av kidsen i Stockholm i helgen, för att de skulle med sin farmor o farfar till Gotland. Så hello 5 dagar barnledigt here i come. Vad gjorde jag på min första lediga dag då? Joo var på rehab redan 9.30 imorse, efter det åkte jag hem till min mamma o brorsa. De bor precis vid den kyrkan där Märta ligger, så jag passade på att gå förbi graven först. Där kom tårarna kan jag säga. Jisses... 
 
Det blev sån olustig o jobbig känsla för jag kom att tänka på hur han har känt det så många gånger. Min mage kurrade när jag stod där (som tur va var jag ensam annars hade jag väl skrämt slaget på folket där....) 
Hursomhelst så tänkte jag på hur Martin måste känt sig, såååå många gånger han gått hungrig. Sömnlös. Osv. Hemskt är det! Jag blev både arg o ledsen när jag stod där. Klart tankarna kommer som: "tänk om jag släppt in han den gången....   eller den.... och tänk om han fått sova hos oss de gånger han ringde mitt i natten o bad om det. Men godkände ett nej utan problem. " 
 

De tankarna är inget kul att ha!!!!  
 
Här har ni mig i -11 grader. Med en miljon tankar i skallen..... 

Det blev en till jul

Sådär. Då var årets julfiranden över. Kidsen sover o jag har plockat upp alla deras julklappar. I år blev det extra fina klappar tycker jag nog. Mycket "behövliga" saker - så bra! 


Syskonkärlek på hög nivå (de 0,0004 sekunderna bilden togs typ haha)

En liten jul selfie på mig, lillbrorsan Mattias & mamma ♡

Både igår och idag packade jag med våra klappar som vi skulle ge bort, i väskor från Stadium. De rymmer hur mycket som helst btw. Och när vi väl skulle ge oss hem packade jag i klapparna som vi fått... Perfekt! Enklare o bära än en massa påsar. 

Supermorsan som ni ser..... 

God fortsättning!