Det blir en förmiddagstur

 
Hej! Vi är påväg till affären nu för en veckohandling. Smilla älskar verkligen att va ute. Hon går o hämtar sin jacka o skor för o visa att hon tycker vi ska ta ut henne. Haha så gulligt! Ikväll är det jobb för min del. Är inte ledig förens lördag... iv>

Det blev ett fint farväl

Godmorgon världen!


Michan hade bakat så här fina kärleksmums...

Jag sitter på spånkan mot jobbet nu. Är lite lagom sådär trött från gårdagen... Det var begravning igår för lilla B. Och efter blev det en liten fest hemma hos dom. Precis vad vi alla behövde tror jag.
ALLT var så otroligt fint. Men jag hade inte förväntat mig att kistan skulle vara så liten som den var, inte ens 1 meter liksom. Bara att inse hur liten den var fick mig o gråta.
En tragedi är vad det är. Men det känns som en lättnad att begravningen är klar. Nu får vi försöka se framåt o hoppas på nya barn så småningom... O ett giftermål håller jag tummarna för ;) Hihi.


Jag hade skrivit ihop en liten dikt eller vad man ska kalla det. Jag är ingen poét direkt men föräldrarna uppskattade det jättemycket. ♥


Kram

Det står LEDIG

Som jag har längtat tills idag. Jag är nämligen ledig. Det har varit så sjukt mycket på sistone. Och dålig sömn, nästintill ingen alls och mycket jobb på det. Och det IHOP med en 1årig liten diva & envis 4åring.
OH MY GOD!!!!!


Bilden är från en liten pulkatur vi hann med igår innan jobbet. Strålande sol o lagom med snö. Lovely♥

Så vad har jag gjort hittils på min lediga dag?
Lämnat Leon på dagis följt av en timmes promenad med Smilla i vagnen. Så skönt. Nu kan jag ligga på soffan en stund med gott samvete..
Senare idag ska jag träffa Maria. Vi har inte setts sen jul så henne längtar jag ju efter nu.

Ha en fin onsdag!