Det blev ZzzzzzZzzzzz.

Gäääsp.
Vaknade till bredvid Leon för några minuter sen, råka visst somna när jag läst klart kvällssagan.
Vi hade en jättemysig kväll, efter Smilla somnat så gjorde vi en muffinssmet.

Det resulterade i tolv......eh 10 visst. TIO stycken var de sist jag räknade hehe... De lär ju inte räcka till söndagens kalas som planerat. Hinner nog få ihop några fler satser. Nä nu är jag riktigt trött, blir sängen.
Imornr det besök till ortopeden som gäller. Hoppas jag blir av med gipset. Håll tummarna är ni snälla!


Sådan mor, sådan son..... ♡


Det blev med Cars på
Jisses vad fort tiden går. Min lille skruttunge blir 5 år på söndag.
FEM!!?!!

Det blir kalas här hemma för lite släkt o vänner. Barnkalas blir det helgen därpå. Skönt o dela upp allt nu med tanke på att jag inte kan göra så mycket med gipset. Hade sett fram emot o baka en massa, men som det ser ut nu får jag vara glad om jag ens kan göra lussebullar till jul haha.......


Leon leker gärna med DUPLO fortfarande, så tänkte att denna lego låda passar bra. Lite lagom svårt innan han lär sig det vanliga smålegot kanske.


Leon är iväg med min syrra o hennes kids i stallet nu, så jag passade på att slå in hans presenter. Blir lite blandat. Har ju Smilla som fyller i slutet av november så jag får liksom dela upp det lite, o sen är det ju dags för julklappar redan.
Hur som. Vi får se vad det blir o bjuda på på söndagens kalas....Det blev tillslut av

....sådär. Har helt glömt bort sneak peaken på Leons rum. Det börjar ta sin form, lite i taget. Nu är det en hylla och någon slags sitthörna som ska in också.Han är så nöjd över sitt skrivbord. Blev ett "MICKE" från Ikea. Prisvärt och snyggt enligt mig!Grönt är nog basfärgen i rummet skulle jag vilja säga, försöker blanda in lite blått och nu även rött. Är sugen på att även måla om.En helvägg i någon av färgerna kanske......