Det blev tretton

Tja!

Här hemma har de varit lugna gatan sen i lördags. Leon har nämligen feber o halsont, jättesvullen i halsen så misstänker halsfluss. Men läkartiderna va slut på vc idag, så får återkomma ikväll eller imornbitti. Kidsen myser just nu framför surfplattan i soffan. Det är guld värt me en sån ibland hehe.

Aptiten är inte på topp direkt för Leon men en o annan Danonino har han fått i sig o även några glassar... Alltid nått. Antar att kycklingwoken jag gjorde till middag idag inte kommer gå ner.... (inte mig emot, desto mer till mig för den blev svingod!)


Medans jag stod vid spisen så rensade jag ur kryddskåpet. Eeeh något jag uppenbarligen missat på väldigt länge för jag hittade 13!! TRETTON tomma kryddburkar hahahaha. Alltså ärligt????
Och nej det är inte tomt i mitt kryddskåp nu.Det blev en välkommen helg

Så äntligen fredag. Jag är ledig 4 dagar vilket ska bli skönt. Mys tid med mina små troll ♡ Ikväll blir de lite grilla o dricka ihop med ett gäng grannar. Leon beställde kött o pomme så de får bli en sväng upp till affären senare. Men först ett bad.... Passar på medans Smilla sover middag. Trodde jag skulle få ett bad för mig själv men Leon va snabb med o få va med... Han är väl på tok för stor för det snart kan jag tycka?! Hur gör ni med era små?


Trevlig helg !!!

Det blev en liten favorit

En av favoriterna nu är Arlas drickkvarg.
Så god. Är inne på min 2a bara idag....Som ni märker är inte mitt vanliga Jejjeblogg igång som de va förr. Inspirationen finns helt enkelt inte nu. Känner mig som världens tråkigaste morsa och vän för tillfället.....