Det blev att vara krasslig

Alltså jag har inte fått nått vettigt gjort sen kidsen åkte, jag har istället åkt på att bli sjuk. Så otajmat! 
Får se hur jag känner mig till kvällen om ja orkar ge mig iväg på nått kul, alla sk ju fira Valborg på ett eller annat sätt. 

Hur firar ni? 

Jag får fina bilder på barnen varje dag. Leon har börjat fråga om de inte har gått 10 dagar snart... Vi längtar nog lika mycket nu alla tre <3 

Det blev en dag i stallet

Lagom när kidsen åkt iväg så blir jag krasslig. Så hela lördagen låg jag i sängen för o orka följa med nya jobbet ut på kvällen. Hela Nelins möttes upp vid Enoteket, där åt jag en svingod oxfilé. Tillslut var de bara jag o syrran kvar (hon jobbar också där) och vi fortsatte natten på de relativt nya stället Kopparhammaren. 

Två syrror ute på galej. Är vi lika??

O så i söndags fick jag förstås äta upp min utgång på lördan. Attans. Jag följde iaf med syrran o hennes dotter ut till stallet. Så en heldag i solen där o bara ta de lugnt i friska luften var riktigt skönt. Men idag fick jag sjukskriva mig, är så trött o ont i halsen, huvudet mm. 
Ännu en dag i sängen med andra ord. Hoppas bli bättre till kvällen för då är det IFK match som jag vill se... 

Bara hoppas. Avslutar inlägget med en hästselfie på mig och Torsten haha. Det blev 10 dagar

Sådär ja. Kom nyss hem från Nynäshamn. Har åkt dit nu på förmiddan o släppt av kidsen. De ska få följa med sin farmor o farfar över till Gotland.  4:e maj kommer de hem igen. Fattar ni?! Det är evigheter tills dess. Nåväl 10 dagar iaf. Hoppas det kommer gå bra. 

Ska bli fruktansvärt skönt att få pusta ut ett par dar om jag säger så. Det är jobb, personalfest och om målning av vardagsrum+hall som står på schemat. 
Även en o annan sovmorgon kan de nog bli hehe...