Det blev (skulle bli) ett slut på 2015

Oj då. Året tog slut så snabbt att jag inte hann posta detta inlägg haha. Ni får låtsas att ni läste det här i torsdags.  


Så börjar då detta år lida mot sitt slut. 
Det är med glädje jag ser framåt mot ett nytt år, till skillnad mot förra året. Då hade det hänt så fruktansvärt mycket.  Ja jag vill påstå att 2014 var det värsta året i hela mitt liv. 
En sjukt jobbig separation med barnens pappa, lillebror som valde att ta sitt liv på ett hemskt och chockerande sätt, dålig stämning på mitt tidigare jobb mm... Ja ett skit år! Till skillnad mot år tjuguhundrafemtom. Vilket härligt och spännande år!  
Nytt jobb, nya vänner, ja o barnen flyttade till en mycket bättre lägenhet och gård. Och så nu i slutet när jag ändå kände mig rätt tillfreds med livet. Jaaa då träffar jag Han med stort H.
Min fina Niklas ❤
Att få börja ett nytt år med det här i ryggsäcken känns faktiskt helt OK denna gång. 
Vi spenderar nyåret med ett par vänner till mig o deras barn, med god mat och spel.  Imorn åker vi till Stockholm och lämnar barnen på Gotland en vecka. Och sen är det ju en nyhet som jag inte avslöjat än för er alla.........

I januari nu så börjar jag plugga, jag har tagit tjänstledigt fram till maj. Så får vi se hur allt löper på... Jag önskar alla ni mina fina läsare ett riktigt Gott Nytt år! 

Det blev årets slit (slut)

Tänkte jag skulle summera upp hela detta år i nån klatschig lista. Men det kommer i ett annat inlägg... kanske.. innan året är slut.  

Idag ska vi iaf ut till Michan o hälsa på. Sen blir de handla inför morgondagen som vi ska fira med ett par vänner o deras kids. Blir nog väldans trevligt med gott käk!

Hur spenderar NI nyår? 

Det blev 3

Godkväll mitt i middagen för min del. 

Det känns skönt att julen är över, vi har fart runt till flera olika ställen denna gång. Så idag stod inget på schemat - sååå skönt! 
Jag klev ur sängen  vid 11 sen åt vi en sen lunch innan jag o Niklas droppade Smilla hos min mamma. Hon ska få sova där inatt, Leon tycker om att vara själv med oss ibland. Inte mig nått emot att bara ha 1 barn hemma hehe.....

Nu ska vi ha en mysig kväll med film o bara umgås, Leon ville se på Jurassic Park som han fick i julklapp. 


Matchande tjejer💖


Jag stod för matlagningen , som vanligt!