Det blev att fly hemmet

Ja jaaa jag erkänner. Jag har hållt mig hemifrån idag så mycket som möjligt (läs hela dagen!) Jag har hängt på Rusta, Bauhaus och även en sväng över till Linköping till NetOnNet med brorsan. Har aldrig varit där förut, men kan lätt tänka mig att ta svängen förbi där igen. 

Varför har jag då hållt mig borta? Tänker ni nu.  (Hur jag vet det? Jag bara vet hehehe

Joo därför, för jag vill inte se röran här hemma. Spyr på skiten gör jag. 

Jag hade sällskap av min fina mamma när vi rände runt i lite affärer... 

Jag har felanmält en del grejer o bett om att få färg/tapeter. Så innan det vill jag inte sätta upp nått på väggarna förstås. Men segt o bo i en flyttlåda bara!!! Men dom kommer inte förens måndag, så jag får stå ut ett par dagar till. Men än av de värsta sakerna just nu är att jag inte får in diskmaskinen som jag köpte häromdan. Så jag måste vänta med den också tills måndag...... Och jag har varit rätt bortskämd senaste åren med att ha haft diskmaskin, för just nu är det ett berg med disk i köket. Jag har liksom inte ens tänkt på att det är JAG som måste ta hand om det. Gaaaah!!!! Min älskade syster kom med en påse praliner till mig häromdan. För att muntra upp mig lite. Just what i needed! 

Nu måste jag gå o lägga mig. Börjar 9 imornbitti..... Sov Gott! 

Det blev en ny start

Jorå satt jag lever, ni kan stoppa Missing people sökningen hehe. 

Däremot är jag mer död än levande. Har hunnit med en panikpackning förra v, flyttade i lördags, fotbollsträning idag, köpt diskmaskin... Och just ja sa jag inte att jag jobbat varje dag också? 

Sa jag död? Jag menar typ dödes död. Jisses. Helt slut i både kropp o huvud. (Har ev en rolig nyhet att dela med mig av vartefter, dock inget som är 100% spikat än. Så ni får ha tålamod..) 

Nu ligger jag o Leon utslagna i soffan - skavfötter under min favvofilt. Så mysigt! 
Smilla sover i sin säng i sitt rum, passade på o byta till en juniorsäng nu vid flytten. Och hittills har de gått bra. Gjorde de sist med iof, men sen vände de efter 2 veckor o då hände min bilolycka i samma veva... Så hon fick ta spjälsängen igen. Enklare med gipset o bara behöva lyfta i henne 1 gång, istället för o bråka 1 timme varje kväll haha. 


Det blev bakom kameran

Hellu.

Igår efter jobbet kände ja för o ha en myskväll med kidsen. Så efter dagis åkte vi hem, gjordw ordning lite ost & kex. Så kollade vi på Frost
Om de va mysigt?  Jo visst. 
Om de var a little bit messy? Yeah hahaha...


Skulle kunna lägga ut endast dessa 2 bilder,  så tror ni att de va en nästintill spillfri o perfekt film o mysstund va?? 

Yeah rigtht. Glöm det. Jag har en 2åring o 5åring så va tror ni? (Här skulle ja velat gjort smileyn som skrattar o gråter samtidigt, då förstår ni haha) 


Såhär såg verkligheten ut: halvätna mackor. Kladd osv... All over the place så att säga...