Det blev matchningGodmorgon! 

Igår jobbade jag ett kort pass bara, så hann med en sväng till Lager175. Där blev de en ny jacka till Leon bla. Så nu matchar kidsen hehe. Egentligen är jag inte mycket för sånt, men med vissa plagg är det kul. 


Det blev blåa jackor. Fina på båda! 

Det blev så jag chocka mig själv

Hellu! 

Imorse ringde kl 06:00, jag plockade upp brorsan så drog vi till gymmet. Han har tjatat såååå dant om att vi ska träna där uppe bland de fria vikterna. Jag kör ju bara X force annars. Men något nytt kan väl va kul. Och de var det. Vi körde rygg o triceps, eftersom jag låg sjuk hela förra v så tog jag det lugnt idag. 


Kidsen som varit i Stockholm sen i lördags kom hem för en stund sen, därför jag tog gymmet innan. Och brorsan tyckte de va skönt med, trotts gnället om att de va för tidigt igår haha.. 
Tonåringar alltså..... 


Vi ska strax hem till mamma o äta lunch där. Sen ska jag fixa en viktig pusselbit i något spännande som kommer hända, dock lite hemligt ännu då ingenting är helt klart än. 

Det blev inte te o ligga kvar..

..idag heller. 

Fy ja vakna uppdyngförkyld och med huvudvärk. Och inte nog med det så vakna Smilla tidigt. Sen Leon hack i häl.... Blir att lämna dom på dagis o sen gå hem o bädda ner sig till de är dags o jobba!


Såhär mysigt har jag det om kvällarna...

Kvällen igår blev lugn efter fotbollen, o ja kände redan då att ja skulle bli sjuk. Fy. Nu blir det iaf ett bad innan dagiset. 

Have a nice day!