Det blev en släktträff

Hej hopp! 

Denna v har jag jobbat massor, i city. Det är lite annorlunda än o stå på cafet på Söder. I fredagskväll när jag slutade kom kidsens fader dit o tog en fika med dom. Han håller sig visst i stan över helgen.... 

Igårkväll efter jobbet så åkte vi över till Linköping. Jag o kidsen var hembjudna till deras pappas kusin. Så himla trevligt och jag blev sååå glad när mamman där hörde av sig till mig! Även fast jag inte lever med bArnens pappa så vill ändå den sidan av släkten ha kontakt med oss, det värmer! 

Tjejen längst fram med brillorna är en såkallad "soffliggare". Hon reser runt o övernattar hos familjer på deras soffa. Och de vi hälsade på hos är anmälda till ett sånt program eller va man ska kalla det. Så de har folk från hela världen på övernattning ibland. Coolt om ni frågar mig! Just denna tjej var från Österrike o kunde faktist bra mycket svenska. Kul! 

Idag har vi äventyr på G... Se om ja får till ett inlägg till kvällen. Blev ni nyfikna? Hehe 

Det blev en ledig dag

Morsning alla ni fina! 

Vi vaknade för en stund sen, blev lite lagom sent igår. Grannen o hennes grabb va här på kvällen. Vi dela en flaska vin o pratade om allt möjligt. Hennes grabb är 9 år o leker så himla bra med Leon. Men hon själv är 50år men vi kommer överens vi med :) hehe


Såhär ser de ut i min soffa nu. Ett gäng mysisar som planerar dagen. Jag är ledig idag. Bamses Värld Kolmården lockar, för Smilla måste ge sina nappar snart alltså......får se vädret lite. Sen skulle jag velat haft med mig matsäck dit o de har ja inte grejer till hemma nu. 
Ja ja vi får se vad vi hittat på idag. 

Har ni ideér? 

Det blev en trip med båt igen

Hellu, när ni läser detta så är jag förmodligen på jobbet o ordnar kaffe latte eller espresso åt folk.. Eller nått annat smarrigt. Vad ere för fel på vanligt kaffe ??? Mvh en som oftast beställer just latte haha.... Jag o kidsen begav oss iaf till Gotland i torsdags, blev några dagar där i gott sällskap o ok väder. Som här hemma med andra ord. Vi åkte från Oskarshamn denna gång o på hemresan blev jag åksjuk. 
Obs Inget att rekomendera till andra mammor som reser ensamma med tex en 2 åring o 5 åring som är i sina essén.................... Just sayin. Att bli åksjuk alltså. 

Det blev lite bättre efter vi fått i oss käk. O i bilfärden hem blev vi sittandes i bilkö genom Söderköping. Dessa broöppningar!! 
När ni gluttat färdigt på det här inlägget, kom ner till Nelins City o ta en latt.. KAFFE vett ja ;) 

Smilla påväg från Oskarshamn. Vi var inte länge ute på däck kan jag säga. Och ännu kortare tid nästa gång för jag såg just Titanic på tv... Uh. 
Kusinerna

Kolla in min instagram: jejjebejje för flera bilder från våran lilla minisemester vettja!