Det blev onsdag o inskolning
Morsning! 

Smilla vakna som vanligt vid 06 idag, men hon somnade om. Yeaaaaah!!!! Så när mitt alarm ringde smög jag upp o nu ligger jag i ett skönt morgonbad. Det blev dagis (och jaaa jag säger fortfarande dagis, ingen av personalen eller fröknarna som ja med kallar dem, har reagerat eller rättat mig) lite tidigare idag än va ja räknat med. 
För Leons fröken ringde igår och sa att de ska ha inskolning idag på hans blivande skola. Och det ska han såklart vara med på. Jag hoppas det kommer gå bra för han när de väl är dags efter sommaren..... Det är förhoppningsvis mycket lugnare omkring honom då än vad det varit senaste året. Lilla killen har inte haft det lätt med viktiga personer som försvunnit både helt och delvist ur hans liv. Vårat liv. Jag vill inte hänga ut några i bloggen, men jag kan säga att jag skulle kunna skriva en helt egen blogg om bara en viss person! 

Barnen ska följa med sina kusiner hem idag efter dagis, då jag jobbar till 18:30. 
Kom in o köp ett par bullar vett ja :) 


1 Maria O:

skriven

Jag säger också dagis. Alla vet vad dagis är så kan nästan bli irriterad på folk som ska rätta än och säga förskolan:).

Svar: Ja men ellerhur. Jag menar ju inget nedvärderande me o säga fröken eller dagis. Är ju SÅ vi fått lära oss. Finns säkert de i våra föräldrars generationer som säger nått annat om dagis.. hehe
Jennie

Kommentera här: