Det blev en bra helg

Hellu monday! 

Long time no see... Den här helgen har varit extra bra tycker jag nog. 
Jag bjöd över grannarna i fredags så de blev lite partaj här. Då bestämde vi oss för att fortsätta även på lördagen här, lika trevligt som vanligt!  
Sen igår var planerna att vi alla mammor skulle åka till Arbetets museum o kolla in någon lego utställning, men jag behövde städa här efter helgens festligheter så Leon fick följa med dom.

Det var visst jättemycket folk på lego grejen så tur att inte jag o Smilla följde med kände jag. 


Jag o barnen var hos mamma hela lördagen och hann med o va ute i en lekpark i Hageby, få middag och ja hann tillomed sluta ögonen ett tag på hennes soffa hehe... Är det inte därför man åker hem till sin mamma? Med barnen? Så hon kan kolla dom medans jag vilar hahaha 


Jag o Smilla tog en go fika hos min moster igår em och sen på kvällen bjöd jag över Lena o hennes son på middag - fläskfilé o klyftpotatis. 
Snacka om att hon har några upp på mig nu att bjuda igen haha.... 


Att ha med surfplattan till barnen när vi åker iväg är så skönt ibland tycker jag. Det är inte alltid det finns leksaker till dom o sådär.. På plattan finns ju allt! 

Det blev ett break

Hellu. 

Jag har inte varit på topp sista veckorna så jag har varit sjukskriven, men nu börjar jag komma i fas igen känns det som. Så imorn ska jag jobba mitt första pass på nästan en hel månad.  
Jag har faktiskt kopplat av en del och kunnat spänna av både fysiskt o psykiskt. Guld värt!  

Extra avkoppling blev de i förrgår då jag spenderade dygnet ute på landet.... Det blev badtunna o bubbelpool o god mat.  Just what i needed 💖


Jag,syrran o Angelica var i Viken på nån girlsnight med lite manliga dansare i lördags, så jäkla kul.  Och jag lärde känna en grymt skön tjej! Vi har redan planerat in flera saker ihop... Så kul. 

Det blev en bra lördagmorgon

Aaaaah, kröp just ner i ett bad. Så skönt. Men bara i 5 min haha.. Sen får ja panik o vill kliva ur. Fattar inte hur folk kan ligga flera timmar och faktiskt njuta?  What liksom....

Kidsen fick en chipsskål o se på film i soffan,  ja menar det är ju lördag. Något kul ska man väl få ha? Jag minns när man var liten och pappa ställde fram bullar till frukost ibland, det var höjdpunkter i ens liv då. 

Ibland slår syskonkärlek en över. 💖

Jag ska faktiskt på lite galej ikväll,  någon Ladies night show nere i valdemarsvik. Med syrran  och hennes syrra och deras moster. Ska bli riktigt kul! 

Ha en fin helg !