Länge sen vi sågs

Idag tog jag mig äntligen till lillebrors plats. 
Det är så fint hos honom jämt, men idag lyste inte en enda lykta. Tur jag kom med en... 

Det är så svårt att gå dit, det blir liksom verkligt då, att han inte finns längre. Men när jag väl är där så tänkerjag jag alltid att jag måste gå dit oftare. Fast jag tänker samtidigt att han förstår mig. Det är inte alltid kidsen vill följa med, så jag har lite svårt o ta mig dit allt som oftast också. 

Mitt e mitt

Tänk va folk ska va nyfikna o gräva i andras liv. Låt människor vara ifred och snacka inte skit om sånt ni inte har en aning om.
Jag tycker att jag gör rätt för mig och försöker få allt att gå ihop med jobb, skola och barnen. Så mitt i allt det ska jag kunna va mig själv också. Tiden räcker liksom inte till jämt.  

Sista tiden har varit helt tvärtom vad jag tänkt mig, så det ska bli riktigt trevligt att komma iväg över helgen upp till Stockholm  med syrran  o alla kidsen. 
Lite repris från förra året med Gröna Lund bla. 
Yeah! 

Livet just nu

En kan ju inte klaga på livet just nu alltså.  
Ligger i bikini o schtekee och njuter av lugnet..


Eller inte. Ett rätt där bara - i bikini ligger jag, men ja lyssnar på Smillas tjat.
Tänk att det slår aldrig fel, såfort man sätter sig och vill sitta en stund ja då ska ungen ha hjälp med ALLTING!! Blir smått galen snart

Morsa som försöker få lite bränna...

Fick gå upp o sätta mig istället med den envisa 3 åringen som bor under samma tak. 



Smilla har varit med mig i skolan idag, hade en kort dag. I em ska vi iväg på en husvisning. Hoppas det är nått för oss.

Ha en fin kväll!