Krakow

Vilken helg!

Jag och N åkte iväg till Krakow, Polen på en weekend själva.
Vi bodde flott mee världens bubbelbad på rummet, åt gott och drack gott. Bland annat varm öl provade vi, inget för Niklas men jag tyckte den va spännande.

Med barnen fick vi hjälp av både min mamma och Niklas mamma, så himla uppskattat av oss!

Niklas överraskade mig med den stora frågan. Som jag givetvis svarade JA på ❤💑💍👰

Firande

Hela denna helg har bestått av firande av Niklas. I fredags bjöd vi på fläskfilé och potatisgratäng (såklart hemmagjord) och idag blev det tårta och några proteinbollar.
Så himla gott!

Så att vi äter pizza till kvällen jämnar ut allt tycker jag haha....

Tårtans fyllning är yoghurtkvarg med vanilj och andra lagret blåbärssylt med chiafrön o vanilj.

MutorSom de flesta vet så har det varit struligt under en lång tid med Leons lämningar på skolan, varje dag inprincip. Skitjobbigt för både han och mig - förstås.
Och jag har provat det mesta, men nu verkar det som om jag och Niklas kommit på något som fungerar.

Ett slags "mutschema" hehehehe......

Vi har helt enkelt ritat upp ett 10 veckors schema, måndag till fredag där han kan få 10kr om dagen - alltså 50kr i veckan varje fredag. För att tjäna ihop den där 10kronan så ska han sköta morgonen med påklädning osv. Samt lägga sin kläder i smutsen varje kväll och helt enkelt sköta läggningen. Så på kvällen går vi igenom dagen och sätter en bock eller kryss.

Hittills har det gått förvånansvärt bra, så 50kr fick han i fredags. Och gissa om han var stolt?
Jag skröt om det imorse till hans fröknar på skolan, för de måste märkt att förra veckans lämningar gick så himla bra. Leons egna mål är att få ihop en 500-lapp, men då måste han ju sköta alla dagarna.