Året lider mot sitt slut

Det här året har swishat förbi känns det som. Mycket har hänt både roliga och tråkiga saker. 

Här inne ekar det tomt med inlägg emellanåt och oftast beror de på att jag inte mår toppen, då vill jag inte skriva för mycket. Eller så har jag fullt upp så jag glömmer bort bloggen. Ska ta mig en funderare på vad jag ska ha bloggen till nästa år, eller om jag ska starta en ny. Men det är rätt kul att kunna gå tillbaka flera år o läsa o se bilder...... Det är ju faktiskt som en dagbok som jag haft i typ 7 år. Galet! 

Nu ska jag packa ihop mig o tjejerna här, vi ska uträtta lite ärenden medans Niklas o Leon är o tränar. Ha en fin dag! 

Nu tar jag helg

N o jag pratade i veckan om att jag aldrig får känna den där fredagskänslan längre.  Ja menar jag styr ju lika mycket i veckorna som på helgerna..... Inte jämställt. 


Så jag bestämde mig för o ta fredag jag med igår. Åkte hemifrån efter ja duschat, va på öppna förskolan med tjejerna o sen hämtade vi Leon för att hänga på Maxi tills kvällen. Väl hemma hjälptes vi alla åt med tacosen o sedan film mys i soffan. Perfekt! 

Idag kände jag mig såklart utvilad (inte!!) Då Lilly bestämde sig för att de va morgon kl 04.30....... Vi har spenderat hela dagen på Kolmården, Bamses sagojul. Så Lilly har ju kunnat sussat gott i vagnen medans jag fått traska runt haha. Inte jämställt där heller visst. 

Är det något som är jämställt med att vara mamma btw????? 

Nu tar jag ett bubbelbad med ett glas rödtjut så ja lite jämställt kanske det är trotts allt haha..... 

Ha en fin fortsatt helg alla ni läsare! 

En väg på 5 min blev 1 h

Vi bor 5 min ifrån Leons skola. Och nu har det funkat bra hela hösten, han har gått själv varje morgon och såna "utbrott" och svåra lämningar var ett tag sen. 

Tills idag. 

Idag märkte jag direkt att det skulle bli en tuff morgon, så jag försökte och inte stressa på honom. Det bidrar oftast till att han låser sig ännu mer. Efter mycket om o men så fick jag på han kläder och han gick ut. Väldigt arg men han gick ändå. Och kvar stod jag i morgonrock o spanade ut genom fönstret. Där han stod kvar. Fan!!

Bara slänga på sig kläder och i med Lilly i vagnen i bara pyjamas... För att tillslut jaga runt på Leon ute o sen dra honom till skolan. Fram hit hade jag pratat med 2 olika lärare redan o sagt att vi är på väg. Visste dock inte om de skulle ta 5 min eller 1h till..... Det blev de sistnämnda. 

Inte lätt o dra vagnen i denna snömodd som var plus att de regnade och så smet Leon så jag fick springa efter. Det stod ett gäng arbetare som såg allting o de måste ju undrat vad vi höll på med... Men jag har slutat bry mig om att folk stirrar. De vet inte hur mycket vi kämpat med det här. Och att jag inte kan ge me mig o låta han vara hemma. 

Tillslut kom vi iaf fram till skolan där en lärare mötte oss, och det tog ca 20 min till innan vi fick av Leon kläderna och få honom lugn. DÅ kände jag att jag kunde lämna. Usch vad sånt här tar på krafterna och man känner sig som världens sämsta mamma i stundens hetta men nu efteråt tänker jag att "bra gjort Jennie, du fick iväg honom idag också.."