Its friday

Hemma nu är det lite deppigt. Det blev ingen husaffär pga vissa omständigheter. Så nu känner vi oss rätt stressade inför hela "bo-situationen"..... 

Det skulle vara så skönt att ha sånt ordnat innan bebis kommer men jag börjar tappa hoppet om det. Och samtidigt ringer vi runt till varenda hyresvärd inom både Norrköping o Söderköping - utan resultat. Det är lägenhetsbrist överallt känns det som.

Idag skulle vi åkt till busfabriken men kidsen har inte skött sig tillräcklig så det har jag ställt in. Kan bli en funny friday hemma med andra ord. Suck....... 


Jag tog ett beslut

Idag på mattelektionen hade jag ett snack med läraren om att jag får ångest av bara tanken på matten. Att jag verkligen tycker den är så energikrävande för är man borta en gång så går det så lång tid tills nästa, och då är det skitsvårt att hålla igång minnet. 


Så efter vårat samtal kom vi fram till att jag skulle skippa matten resten av terminen och jobba med naturkunskap istället. Har redan behörighet i matte så att få inom naturen känns bättre.
Läraren berömde mitt beslut och skulle stötta mig hela terminen i det. Det känns SÅÅÅÅ skönt att ha det löst. 


Tjock men lycklig?

Jag kan blir såååååååå fruktansvärt trött på all kroppshets som är i media. Framförallt på instgram när man kolla runt o har tillslut hamnat på grannens brors kompis ex mammas lillebrors nya flickväns gamla barndomsvän. Typ.


Och alla som lägger ut nakenbilder på sig själva och är så stolta över sin kropp hashtag #dudugersomduär  osv.....
Visst man ska va nöjd med sig själv. MEN jag förstår inte de som är överviktiga, för jo övervikt existerar. Det är ohälsosamt. Sen om mam trivs med sina extra kilon osv hör inte hit tycker jag. 
Men alla som är överviktiga borde ju tänka på sin hälsa , eller?

Jag anser mig själv som normalviktig och har inga komplex över vad jag väger, men jag vill ju inte gå upp 20 kg å andra sidan just för hälsans skull. MIN egna skull! 


Så till er alla som är så nöjda med era kroppar, grattis. Men tänk på er hälsa för den kommer ifatt er tillslut och jag tror att det blir svårare att gå ner i vikt o ändra sina levnadsvanor ju äldre man blir.

Ha en fin dag, själv ska jag frossa vidare i semlor......