T o r s d a g

Min dag bestod av att skälla på barnen följt av att sära på barnen. Och sen skälla igen.... Ge de en chans att lösa bråket själva (vilket inte gick. Naturligtvis!!) 

Så bara försöka sära på dom igen. Och igen. Och igeeeeen.

Sen var det dags för Smilla att åka med mormor till hennes kusin som skulle ha sitt barnbarn samtidigt.  Så Smilla ska tillbringa natten med sin mormor, mormors kusin och sin brylling. Hur coolt? Sånt som uppskattas när man ser tillbaka på bilder.... att man satt där med sin brylling liksom. 

Efter det tröttnade Leon o for iväg till sin kusin där han blir kvar tills imorn.  Så vad gjorde jag o Niklas (nästan helt barnfria) undrar ni nu såklart?
Jo vi åkte till fina Sörping en sväng och avslutar nu kvällen med en kass film på tv. 

Länge leve det glamorösa familjelivet 💜👌

Bara den lille pluttisen

I förmiddags var svärmor o hämtade Leon & Smilla, de ska övernatta hos dom tills imorn. De blev hämtade med husbilen, o gissa om barnen tyckte det var spännande hehe. 

Ska erkänna att jag aldrig åkt husbil men de va ju ändå drömmen som barn. Få sitta vid ett bord liksom o lira kort medans man åkte... Gaah sjukt spännande.  (Hade visst inte så värst stora drömmar som en kiddo!!)

Och så ska de på långutflykt imorn med kidsen, till Visingsö. Så jag blev typ barnledig. Vad kan man göra med en 5 veckors bebis nu då? 
Tyckte hon hintade om att hon ville se på film o käka chips.... Ja jag är inte den som säger nej till det strålande förslaget hehehehe..
Men först ska vi mysa hemma hos min mamma. 


Vacation mood

Att va mammaledig är ju inte direkt att va ledig..Mest att va mamma haha. 


Jag försöker njuta iaf och hitta på saker med alla kidsen, inte lätt eftersom de ska passa både Leon snart 8 år och Smilla snart 5 år.... Plus mig o Lilly. 
I helgen var vi på fest hos syrran iaf, det passade oss alla och vi var inte hemma förens långt efter midnatt hehehe.
Lite bad i Skänninge har vi hunnit med också. 

Skön helg som nääästan känts som semester!