Hellooo jag är kvar

Tittut från bebisbubblan! 


Om vi har myst o så sen vi kom hem från bb? Svar ja!  Vi har däremot haft besök varje dag, vilket jag ångrar såhär i efterhand. Man känner inte för stunden huuuur trött man egentligen är. Att man inte lär sig, är ju ändå 3e barnet....... Ja ja nu har alla de närmsta fått se våran lilla tjej iaf.

Idag ska jag gosa järnet med Leon o Smilla för de åker till Gotland imorn och blir borta en hel vecka. 

Jag tänkte skriva ett annat inlägg om hur förlossningen och allt gått. Men nu börjar vi det heliga Fredagsmyset här hemma! 
Trevlig Helg 

Nu är vi 5 ❤

I söndagskväll fick vi raskt åka upp till förlossningen och bara ett par timmar efter hade vi en frisk liten tjej hos oss. 


Så lyckliga! Nu är vi på hemmaplan och lever i en mysig bebisbubbla för tillfället❤ 

Sommarlovet är här

Nu kan vårat sommarlov börja på riktigt.  Idag hade nämligen Leon avslutning i 1:an. Tänk att han är så stor redan! 

Jag va uppe med tuppen och bakade någon sommartårta med marräng o bär. Den smaskade vi upp i ett nafs på altanen efter cermonin i skolan..... Min mamma ch brorsa följde med på avslutningen med.
Eftersom vädret var på topp så packade vi ihop oss i bilen o drog iväg till Sörsjön för bad o sol hela dan. Så himla skönt!

Inget folk där knappt och *läs o häpna* kidsen höll sams hela dagen. Så nice för mig haha.. 
Väl hemma igen vid 19 tiden så blev de pizza och dusch. Nu försöker vi lägga kidsen... Imorn väntas besök hos barnmorskan. Det sista förhoppningsvis, är ju i vecka 39 nu. Oh my!!