I stallet

I morse la jag Lilly i vagnen direkt och gick ut på en morgonpromenad i solen. Stannade till hos syrran på en kaffet och vad gör Lilly då? Jo bajsar ner hela sig. Så Smilla fick ta sparkcykeln bort med ny blöja, jag hade ju inget med mig eftersom tanken var att ut o gå bara......... 

Typiskt!! 

När vi ändå var hos syrran så ville de ha sällskap till stallet där kidsens kusin rider. Så här är vi nu. Och självklart skulle de rida ut just idag...... Så här sitter jag i solskenet o stirrar på en tom hage medans Leon o Smilla är inne i stallet o borstar o klappar. 


Livet

Jag har tappat motivationen till att blogga. Vet inte vad jag ska skriva om längre... I ena stunden vill jag inte blotta mitt liv och bilder på kidsen såhär, man vet ju aldrig vad det rör sig för folk på nätet liksom. Så har jag tänkt starta en ny blogg ibland, men då går jag miste om hela min början. Står så himla mycket om Leon o Smilla när de va bebisar ju. 


Vad önskar ni som läser min blogg? Ibland har jag rekordmånga som läser - Vad är det som lockar er? 
Ni får gärna kommentera, anonymt med såklart. 

Ha en fin fredag! 

Hulkenkaka läs HULK som i spy

*hulk hulk 


På instagram ser man ju väldigt mycket gott o olika recept på nya saker.. Och även på Facebook. Idag provade jag o Smilla att baka en så kallad "Hulkenkaka". 

Kan  ha varit bland de äckligaste vi ätit. Så tips från mig: GÖR DEN INTE!!!