5års trotts?

Att ha en galet envis 5 åring här hemma är ingen dans på rosor. Blir tokig snart!!!!! 

Varje kväll är det bråk vid läggning. Hon går upp sjuttioelvaMILJONER gånger. Tjuter högt så vi ska höra. Hon "måste säga en sak till mig" ....."en jäääätteviktig jäättejättejättejätteeeeviktig" sak tydligen .  

Tänk er Lotta på Bråkmakargatan  fast tio gånger värre. Smilla ställer sig och bara vrålar som en björn när hon blir riktigt arg. Precis som om hon inte vet vart hon ska göra av sina arga känslor. 
Sen tjatet..... Hon ger sig ju inte..Hon ropar fortfarande ifrån sitt rum:

-Snälla mamma får jag säga den viktiga saken? Dumma mamma. 

V a r j  e   k v ä l l !!!!!!  

Hur har ni det andra med era 5 åringar? 

Vi tar fredag vi mää

Idag blev det en lugn mysmorgon med äggmackor till frukost. Mums! Leon är ledig idag för han ska upp till Stockholm. Och för första gången ska han åka buss själv upp. Det kommer gå bra tror jag, annars hade jag ju aldrig släppt iväg han hehe... 

Nu gosar han för fullt med Lilly innan vi ska ge oss av för att handla lite snacks o ha på bussen. Min lilla kille börjar bli stor ❤
iDeal of Sweden

Ni har väl inte missat iDeal of Sweden sjukt snygga skal till mobilerna? Förut fanns de bara till iphone och eftersom jag hållt mig till Samsung senaste åren så har jag varit liten besviken..... Men nu så. Jag har varit utan skal till mina nya s8 tills idag. 

Det blev deras skal som går i rosa marmor! 
Hur snyggt?
Materiell lycka 😍

Jag är nog gladare än jag ser ut.. mvh trötta morsan