Skolstart

Vissa av er minns min vinter och vår med sonen, som totaltförändrades och slutade med 100% frånvaro i årskurs 3.

\n

Det gick så långt att jag skickade iväg han till Gotland till farmor/farfar i över 5 veckor här under sommaren... Samvetet kom ikapp mig måååånga gånger ska ni veta. Han började ta sin medicin (risperidan) samma dag han kom dit, de lyckades bättre än mig.
\nSen kom han hem för ca 3 veckor sen OCH vet ni? Vi har haft det såååååå lugnt sen dess. Visst motgångar har kommit men vi har tagit oss igenom dom, mer "normala" fighter.  Och inför skolstart idag hur känner jag då?
\nJo han hade 3 önskningar inför att börja 4an
\n1: egen hemmanyckel
\n2: busskort
\n3: en egen elevassistent

\n

Och vet ni, ALLT har skolan och jag ordnat tillsammans. Jag är så nöjd hittills med skolans samarbete som lyssnat på hans behov och fixat en elevaasistent åt han och på BUP har de redan börjat en utredning på han med. Och allt sonen svarat när alla frågat om skolan idag så har hans svar varit "Det ska bli kul!!" 😱😱💕💕💕🙏🙏🙏 Så i förra veckan när jag var i skolan på möte, ringde han och ville komma bort o kolla in klassrummet o läraren. Vilket aldrig hade hänt för 2 månader sen. 


\nJag känner på mig att det blir en bra start, ja jag törs faktiskt nästan TRO att det blir det utan att va orolig o bli besviken efteråt!