Min lördag

Gokväll!!

Idag skulle jag egentligen ha jobbat, men jag fick sjukskriva mig. Mådde inte prima skinka idag så att säga..

Min mamma kom imorse strax efter att Lasse åkt iväg till sitt jobb, för o hjälps mig med kidsen. Så gulligt av henne.
Frammåt eftermiddan hade jag iaf ork till o slänga ihop en kladdkaka. Mmm.
Och till kvällen nu blev det en sen middag bestående av tacos.
Och jag o Leon sa just hejdå till mamma, och nu tog vi fram en stor skål med popcorn i väntan på att Lasse ska komma hem. (Äntligen)

Hoppas er lördag slutade lika mysigt som min! Kram

Inspiration

Snart är dags o fylla barnens (och även min) höst/vinter garderob. Leon kommer förmodligen kunna ha samma vinterjackor o termosar som förra året. Men han hade de även året innan, så jag är liiiiite trött på de.

Så det blir nytt för han i år har jag bestämt mig för. Vet dock inte om ja ska satsa på overall eller jacka+termosar o ha i kylan o snön?
Men en väst till hösten lutar det åt iaf.
Även till Smilla behövs det en hel outfit då hon inte har något i ytterplagg som klarar av kylan. Overall till henne?

(Kläderna på bilderna är från H&M, är inte så förtjust i deras tjejkläder då det är väldigt mycket HelloKitty som jag är aningens allergisk mot. *prosit )

What a day

Som rubriken: What a day.
Och så på svenska: "truuummvirvel..brrvrraapppbrrraappp" Vilken dag.


Först lämnade ja Leon på dagis. Sen åkte ja o Smilla till min mamma o hade em väldans trevlig förmiddag. Fram tills Leon skulle hämtas igen. Då åkte jag till min moster, utan kidsen o karln..

Mostern o ja vi drog en spontan shoppingrunda. Vi hann med MediaMarkt, Bauhaus, Babyproffsen, Jysk o även Citygross. Det hela slutade en slant fattigare MEN med lite fint till Smillas rum, nya foppatofflor till Leon plus lite annat smått o gott. Och en Tassimo ska nu få pryda min köksbänk, mostern köpte ny kaffemaskin så ja fick hennes gamla. (Mucho gracias tack).

Och precis när vi kom hem till henne o jag hade ett (möjligtsvis tre. Max.!!) trappsteg kvar, jaaa då lossnar hennes NYA kaffemaskin ur mitt handtag o rullar nerför heeeeela trappen. Så typiskt. Men den fungerade iaf, pjuuh. Det blev iaf mycket skratt mitt i allt. Och ännu virrigare blev det.... (Ni ser på bilden...)

En dag som började lite smått kaotiskt men som slutade toppenbra!