Det blev att fira sig själv

Mors dag

Hos oss med, kidsen är inte så värst intresserade eller medvetna ännu om speciella dagar - förutom deras födelsedagar förståss haha. 
Så jag fick ge mig själv en egen morsdagtårta. Den tog jag med hem till mamma, så hon bjöd på mat o ja stod för fikat. Perfekt! Det plingade dock helt oväntat på dörren i förmiddags, o där stod ett blombud. Det var en liten fin bukett med rosor från världens bästa Maria. Gu ja fick nästan tårar för jag blev så rörd. 
Kidsen hade sin farmor på besök i helgen, hon passade dom medans jag jobbat. Och igår när ja kom hem åkte vi till ToysRus där de fick Bamsespel och Fia med knuff. Så det har vi spelat i omgångar. Fia spelet fick även följa me hem till mamma idag, där hann vi med några matcher. Leon är jätteduktig. 
Nu har ja lagt Smillerill, Leon o ja satte oss i futöljen (vääääntar ännu på soffan...) o ser Saltkråkan. Snacka om nostalgi! 

- Mamma kan jag få rosen? 
- Jaa men ja måste ta ett kort först.!! 


Jag o min fina mamma. 


Den här texten är verkligen som gjord för min mamma. Jag o kidsen pysslade denna till henne. Vet att det är säkert en känslig dag för henne idag, med tanke på min bror som har lämnat oss. <3 


Det blev djupa tankar

...eller njaaa låt er inte luras av rubriken haha. 
Jag hör ofta nuförtin att jag borde skaffa facebook.

Det kommer frågor som: 

- när ska du skaffa fejjan nu rå?
-  i don knööw, svarar jag. 
- de är klart du måste ha. Om du ska träffa nån. (Översättning: kolla upp alla snygga killar haha!!) 

Såhär är jag nu - helt oviss om hela livet. Kort sammanfattat hehe. 

Har DU facebook? Eller andra sociala saker så som kik, instagram eller Badoo? 

Jag har bara instagram nu. Det är kul o så men ibland känns de som om man missar massa events när man inte har facebook. Är det som alla säger: allt händer på facebook? Det blev en pannkaksmåndag

Idag fick kidsen gå en kortisdag på dagis, jag hade bara ett möte nämligen. Skönt för dom, de går ju mycket mer nu sen jag bytte jobb. Men det är jag som lämnar och hämtar så det är tiogånger bättre tycker jag. 

Deras kusin hängde med hem idag, och jag har just stått o stekt pannkakor till allihop. Och det blir även efterrätt idag: äppelkaka m vaniljsås. Kan de bli en bättre måndag liksom?! 

Mitt knep är att ha i mycket vaniljsocker, då blir de riktigt jädranama goda kan jag lova... 
Det här med putmun är inte min grej hahaha.... 

Ha en fin måndagkväll! Våran blir tidig ikväll för imornbitti är de vi som hänger på låset när dagis öppnar... ZzzZzzzz