En kunde trott de va lördag

Idag fick jag fråga Niklas om de var tisdag verkligen,  för de va så konstigt att åka iväg hela familjen imorse. Jag o kidsen har sportlov och Niklas hade en dag ledigt  bara. Så skönt! 
Vi har hunnit med att se Räddningstjänstens uppvisning och sedan en tur till Fenomenmagasinet i Gamla Linköping ihop med våra grannar. 


Vi blev rätt slut i axlarna men de var de värt. En helt perfekt dag!! Och pricken över i:et  var nog att Niklas tog kommandot över Smilla här ikväll. Gav henne ett bad o sådär. Pluspoäng i mina ögon ;)Mysdress på

Lite såhär jag suttit hela dagen... Hade grannarna över på lite galej här igår. 

Idag är en riktig slappardag. Jag fick order från Leon att ligga kvar i sängen imorse, medans han plockade ur diskmaskinen o gjorde ordning hela köket. Så himla gulligt! 
Snacka om att mitt mammahjärta smälte 💜

Beställde ny mjukisdress i veckan. Lite liten men den funkar hemma!


Nu kommer snart Niklas pappa o fru hit,  första gången.  De måste ju se vart deras son tagit vägen... Hehe 


In da woods

Hellu! 

Idag var de bara o pölsa på sig vinterkängor,  termosar och vantar. För att spendera en dag i skogen med hela skolan. Hade inte riktigt räknat med all denna snö, men de gjorde inget. 
Efter vi gjort klart alla aktiviteter där så var vi ett litet gäng som drog vidare till Hageby centrum o käka lunch, blev sushi. Bäst o passa på för ingen här hemma äter ju det.....  Resten av dagen bör lugn med kidsen. Ska just åka o köpa canvastavlor som vi ska måla på tänkte jag. 
Blir de tillräckligt fina så ska jag nog hänga upp de i vardagsrummet.