Middagstips

Idag testade vi på något nytt, nämligen helt hemmagjord pizza. 


En pizzabotten var ju jätteenkel att få ihop och så hade vi överbliven köttfärs. In i ugnen i 15 min taaadaaa! Kidsen älskade det, jag förberedde dom dock innan vi åt att det INTE skulle smaka som köpt pizza. Det blev tummen upp för alla i familjen, kul med något annorlunda istället för o bara göra vanlig köttfärs. 

Tips om vantar

Ni som har småbarn eller haft, vet hur många tusen gånger man stått och letat efter de där förbannade vantarna. Ja det har hänt ungefär varje dag denna höst/vinter och nu vår. 


Jag tror jag köpt vantar för närmare 1000lappen. Niklas blev såklart galen på mig när jag i veckan köpte vantar för ytterliggare 300kr till barnen. 
Men de är ju spårlöst borta. Jag blir själv tokig på det! Jag beställde från en ny sida för mig: sweetmini.se 

Man får välja namn och sen färg på 3 par vantar. Snabb leverans och de va supersnygga! Så det kan jag rekomendera. Det kanske underlättar för personal och kompisar på skola om namnet står synligt på? 


Men de kan ju inte få frysa liksom... Eller? 


Jag beställde från Sweetmini.se och blev supernöjd!

Drömvinsten

Ni har väl alla suktat efter såna där stooooora choklader man kan vinna på olila snurrhjul på tivoli osv? 

Jag har aldrig vunnit någon, eller någon jag varit där med samtidigt.

Men idag fick mina små pluttisar känna på känslan. Vi har spenderat hela dan på Kolmården, jag o kidsen. Smilla ville spela på chokladhjulet så hon o Leon fick med sig pengar till 1 bricka bort... De är borta ett tag o kommer tillbaka till mig (jag tog varje tillfälle i akt att sitta på en bänk...)
Med en sån stooooooor Daim!! 

Gissa om de va lyckliga?! Och jag blev minst lika lycklig för deras skull (kommer absolut inte tjyva Daim i flera dagar nu..)


Trotts blåst o lite kyla så var dagen riktigt härlig